Uutisarkisto

Uutta teknologiaa kokeiltiin Oulun Tehohoitopäivillä - palautetta kaivataan

Oulun Tehohoitopäivillä oli käytössä Viestiseinä-palvelu, jonka kautta luentojen osanottajat pystyivät ottamaan interaktiivisesti osaa tapahtumaan. Viestiseinän kautta kommentoitiin luentoja ja esitettiin luennoitsijoille kysymyksiä. Paneelikeskustelun aikana myös äänestettiin. Jokainen pystyi osallistumaan omalla kännykällään ja keskustelu kävikin välillä varsin vilkkaana.

Tehohoitoyhdistyksen 40-vuotisjuhla-apuraha

Suomen Tehohoitoyhdistys täyttää 40 vuotta syksyllä 2017!

Juhlavuotensa kunniaksi on STHY:n hallitus päättänyt myöntää 4 kappaletta kannustusapurahoja suuruudeltaan 1000 – 4000 euroa.

Apuraha voidaan myöntää tehohoitoon liittyvälle hyvälle tutkimus- tai kehityshankkeelle.  Hakija voi olla henkilö tai tutkimusryhmä.  Hakijan tulee olla ollut Tehohoitoyhdistyksen jäsen vähintään 2 vuotta. 

Uusin Tehohoitolehden numero on nyt luettavissa netissä!

 Helpoin tapa päästä lukemaan Tehohoitolehteä:

  • Kirjaudu tunnuksillasi yhdistyksemme sivuille
  • Klikkaa etusivulla logoa "UUSIN TEHOHOITOLEHTI", niin pääset suoraan uusimpaan Tehohoitolehden numeroon

Kansainvälistä koulutusta

XIII World Congress of Intensive and Critical Care Medicine

http://www.criticalcare2017.com.br

Jäsenmaksu 2017

On aika maksaa vuoden 2017 jäsenmaksu ja varmistaa kuuluminen Suomen tehokkaimpaan joukkoon! Jäsenmaksun hinta on edelleen 30€. Voit kätevimmin maksaa sen yhdistyksen verkkokaupan kautta. Tarkempi ohje maksamiseen on tämän uutisen liitteessä "Jäsenmaksun maksaminen STHYn verkkokaupan kautta".

Kevään 2017 Tehohoitopäivät Oulu - ilmoittautuminen on avattu!

Kevään Tehohoitopäivät järjestetään 28.-29.3.2017 Oulun kaupunginteatterissa. Päivien aiheena on teknologia, uudet menetelmät ja hoitoympäristö tehohoidossa. Päivillä järjetetään taas aiemmin suuren suosion saanut posterikilpailu ja kokoonnumme myös totuttuun tapaan iltajuhlaan tiistaina 28.3.2017. Tervetuloa Ouluun!

Tästä pääset tapahtuman sivulle ja ilmoittautumaan.

POSTERIKILPAILU AVATTU!

Onko sinulla mielenkiintoinen lääke- tai hoitotieteellinen tutkimus tai yksikkösi kehittämisprojekti, jonka haluaisit esitellä kotimaan kollegoillesi?

Nyt! Lääkäri tai hoitaja - tilaisuutesi on koittanut!

Ilmoittaudu mukaan kevään tehohoitopäivien yhteydessä 28. - 29.32017 Oulussa järjestettävään posterikilpailuun ja -näyttelyyn.

Lisätietoja tapahtuman sivulta.

Hyvää Joulua!

Nordic Congress of Clinical Neurophysiology & Kuopio Epilepsy Symposium 2017

Welcome to Kuopio

On behalf of the Finnish Society of Clinical Neurophysiology and the Finnish Epilepsy Society, we cordially welcome you to participate in the Joint Meeting of Nordic Congress of Clinical Neurophysiology & Kuopio Epilepsy Symposium, which will take place on March 15 – 17, 2017 in Kuopio Music Centre, Kuopio, Finland.